Over Natasja Andringa

Taaldeskundige

In de periode 2008 – 2013 heb ik met succes gewerkt als taalcoachprojectleider via Vluchtelingenwerk en Clup Welzijn. In die tijd startte ik in 2011 ook als communicatie coördinator van een NL plein van de bibliotheek Waterland in Purmerend. Dit unieke plein heb ik in samenwerking met het management opgericht en was voor laaggeletterden en anderstaligen. Op dit moment werk ik sinds jaren als freelance NT2 docente voor diverse taalscholen. 

Marketing Communicatie ervaring

Tijdens divers vast en projectmatig werk heb ik de nodige marketingcommunicatie kennis opgebouwd bij toonaangevende bedrijven zoals VNU Media, Albert Heijn en MAKRO Nederland. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring en ken prima de belangen van zowel opdrachtgevers, bureaus en uitgeverijen.

Tijdens deze periode heb ik in deeltijd naast werk mijn kennis vergroot met een HBO Communicatie studie. Dit was nodig om een groei door te maken van coördinatie naar managers functies. Ik was hier echt aan toe door de nodige werkervaring en vakcursussen en pluk daar nog steeds de vruchten van met mijn eigen bedrijf in combinatie met loondienstwerk.

Profiel 

Collega’s en opdrachtgevers omschrijven mij als iemand die:

  • initiatiefrijk & betrokken is;
  • organisatorisch sterk & ondernemend is;
  • oog voor detail heeft & kansen in de markt (issue management) ziet;
  • beschikt over het nodige doorzettingsvermogen.

"De wens is de voorbode van datgene wat je kunt realiseren"